Donderdag 21 april werd in de Lazaristenkapel te Panningen stil gestaan bij de vraag hoe wij omgaan met tijd. Het was de aftrap voor bijeenkomsten die in de kapel van de Paters Lazaristen in Panningen georganiseerd gaan worden.

Tijdens de bijeenkomst werd gesproken over tijdpiraten die alles sneller willen doen, die daarmee veel geld willen verdienen om daarmee tijd te kopen om een paar keer per jaar een of twee weken niets te hoeven doen. De tegenhangers daarvan zijn de tijdpioniers die alles langzamer willen doen, met meer rust en meer voeling met de omgeving. De tijdpioniers werken zich niet in de stress om geld te verdienen waarmee ze vrije tijd kunnen kopen; ze laten zich niet opjagen en richten hun leven zo in dat ze iedere dag tijd hebben om te rusten.

Er werd met elkaar verkend hoe tijdpiraten zich kunnen ontwikkelen tot tijdpioniers. De bijeenkomst werd muzikaal opgeluisterd door passende liederen van Sandra Korsten.

De inleiding kun je hier terug lezen.

Foto’s: Jac. Willekens

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lazaristen Kapel